Unt de corp SERENITY OrganicBeau

Unt de shea natural SERENITY OrganicBeau- Produse Cosmetice Certificate Organic

120 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Unt de shea SERENITY OrganicBeau

 

Descoperiți Secretul Pielii Perfect Îngrijite cu Untul de Corp Serenity

Cu untul de corp Serenity, intri într-o lume a luxului și a rafinamentului în îngrijirea pielii. Acest produs excepțional este formulat cu atenție, combinând ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate pentru a vă oferi o experiență de neegalat.

Ingrediente Alese cu Grijă pentru Îngrijirea Perfectă

Untul de corp Serenity conține unt de shea pur, ulei de migdale hrănitor și ulei de cocos delicat. Aceste ingrediente naturale sunt cunoscute pentru proprietățile lor de hidratare intensă și protecție. Acest unt de corp este o adevărată comoară a frumuseții, fără parabeni, siliconi sau alte substanțe nocive. Alegem cu grijă ingredientele pentru a vă oferi pielea pe care o merită.

Hidratare și Protecție în Profunzime

Textura sa ușoară se topește la temperatura corpului, oferind o hidratare profundă care hrănește pielea din straturile interioare. Rezultatul? O piele catifelată, suplă și plină de vitalitate. Serenity nu este doar un nume, ci o promisiune de liniște și frumusețe pentru pielea ta.

Un Deliciu pentru Sănătatea și Simțurile Tale

Cu o aromă subtilă și sofisticată, untul de corp Serenity vă va învălui într-un parfum seducător. Este un răsfăț olfactiv cu note delicioase care vă vor învălui într-o senzație de bine.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Experimentați un produs luxos, fără parabeni, siliconi sau alte ingrediente nocive. Ingredientele sunt atent alese pentru a oferi pielii dvs. îngrijirea pe care o merită. Acest unt de corp are o consistență ușoară, dar oferă o hidratare profundă și o protecție durabilă, lăsând pielea catifelată și plină de vitalitate.
Mod de utilizare
Aplicați untul de corp cu vârfurile degetelor și masați ușor în piele. Atenție: Pentru uz extern. A se păstra la temperatura camerei (până la 25 ° C). A se păstra departe de copii.
Ingrediente
Descoperiți Secretul Pielii Perfect Îngrijite cu Untul de Corp Serenity Cu Untul de Corp Serenity, intri într-o lume a luxului și a rafinamentului în îngrijirea pielii. Acest produs excepțional este formulat cu atenție, combinând ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate pentru a vă oferi o experiență de neegalat. Ingrediente Alese cu Grijă pentru Îngrijirea Perfectă Untul de corp Serenity conține unt de shea pur, ulei de migdale hrănitor și ulei de cocos delicat. Aceste ingrediente naturale sunt cunoscute pentru proprietățile lor de hidratare intensă și protecție. Acest unt de corp este o adevărată comoară a frumuseții, fără parabeni, siliconi sau alte substanțe nocive. Alegem cu grijă ingredientele pentru a vă oferi pielea pe care o merită. Hidratare și Protecție în Profunzime Textura sa ușoară se topește la temperatura corpului, oferind o hidratare profundă care hrănește pielea din straturile interioare. Rezultatul? O piele catifelată, suplă și plină de vitalitate. Serenity nu este doar un nume, ci o promisiune de liniște și frumusețe pentru pielea ta. Un Deliciu pentru Sănătatea și Simțurile Tale Cu o aromă subtilă și sofisticată, Untul de Corp Serenity vă va învălui într-un parfum seducător. Este un răsfăț olfactiv cu note delicioase care vă vor învălui într-o senzație de bine.
Unt de corp SERENITY OrganicBeauUnt de corp SERENITY OrganicBeau
120 lei