Unt de corp EUPHORIA OrganicBeau

Unt de corp natural EUPHORIA OrganicBeau-Produse Cosmetice Certificate Organic

100 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Unt de shea EUPHORIA OrganicBeau

Descoperă Extazul în Îngrijirea Pielii cu Untul de Corp Euphoria

Euphoria este povestea echilibrului si frumusetii. Cu fiecare aplicare, simti cum aromele intense ale trandafirului si iasomiei îsi învaluie simturile, deschizând usi catre o lume a senzualitatii si gratiei. Paciuliul adauga profunzime si mister, creând un contrast captivant cu dulceata florilor.
În plus, notele proaspete de struguri aduc o nota revigoranta, ca o adiere de vânt într-o gradina parfumata.

Un Parfum Fructat și Răcoros

Euphoria emană un parfum fermecător de trandafir, iasomie și paciuli, amestecat cu note proaspete de struguri. O aromă revigorantă și plină de prospețime care îți va face ziua mai plăcută și îți va învălui pielea într-un mister olfactiv.

Ingrediente Naturale pentru Îngrijire Profundă

Untul de corp Euphoria este alcătuit din ingrediente naturale de înaltă calitate, inclusiv unt de shea bogat, ulei de migdale hrănitor și ulei de nucă de cocos delicat. Aceste ingrediente hrănesc pielea în profunzime și o protejează de uscăciune, permițându-i să strălucească în toată splendoarea sa.

Unt Fără Apă, O Textură Catifelată

Fără apă pentru a subția formula, untul de corp Euphoria are o textură bogată și catifelată. Se topește delicat la temperatura corpului, astfel că pielea ta devine moale și îngrijită, iar senzația de lux persistă.

Euphoria este dedicat celor care doresc mai mult decât simplă îngrijire a pielii. Este o călătorie a simțurilor, o oază de revigorare pentru pielea ta, și un moment de răsfăț personal pe care îl meriți.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Acest produs este creat din ingrediente naturale precum untul de shea, uleiul de migdale și uleiul de nucă de cocos, care îți vor hrăni pielea în profunzime și o vor proteja de uscăciune. Untul se topește la temperatura corpului, astfel că pielea ta va fi răsfățată cu o textură fină și catifelată. În plus, aroma sa răcoroasă și revigorantă de struguri îți va face ziua mai plăcută.
Mod de utilizare
Aplicați o cantitate mică pe vârful degetelor și masează ușor în piele, concentrandu-te în special pe zonele uscate. Folosiți-l zilnic pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține o piele moale și catifelată. Asigurați-vă că ați închis bine capacul după fiecare utilizare și depozitați produsul la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.
Ingrediente
Unt de corp EUPHORIA OrganicBeauUnt de corp EUPHORIA OrganicBeau
100 lei