Unt de corp BLISS OrganicBeau

Unt de corp natural BLISS OrganicBeau-Produse Cormetice Certificate Organic

100 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Unt de Shea Bliss OrganicBeau – Experimentează Bucuria Pielii Catifelate și Parfumate

“Bliss” este o experienta parfumata ce te transporta într-un sanctuar al relaxarii si armoniei. Fiecare aplicare devine un moment sacru în care aromele
dulci si florale ale magnoliei se contopesc armonios cu dulceata calda a vaniliei, creând un elixir al fericirii. Asadar, lasa-te purtata într-o calatorie senzoriala si descopera binecuvântarea “Bliss” unde fiecare aplicare devine o oaza de fericire si liniste într-o lume agitata.

Ingrediente Organice de Încredere

Untul de corp Bliss este creat din ingrediente organice pure, inclusiv unt de shea, ulei de migdale și ulei de cocos, pentru a oferi pielii tale hrănirea profundă de care are nevoie. Protejează și hidratează pielea, lăsând-o să strălucească în toată splendoarea sa.

Textura Catifelată și Delicată

La atingere, această cremă hidratantă se transformă într-o textură catifelată și ușor de întins, astfel că aplicarea este o plăcere. Îți vei simți pielea moale și mătăsoasă ca niciodată înainte.

Parfum Oriental de Magnolie și Vanilie

Aroma sa orientală de magnolie și vanilie este un adevărat deliciu pentru simțurile tale. Fiecare aplicare devine un moment de răsfăț, transformând rutina de îngrijire a pielii într-o experiență de lux.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Parfumul oriental de magnolie și vanilie este un adevărat deliciu pentru simțurile tale, transformând rutina de îngrijire a pielii într-un moment de răsfăț.
Mod de utilizare
Folosește untul de corp Magnolia aplicând o cantitate mică pe vârful degetelor și masând ușor în piele. Reține că produsul este destinat exclusiv uzului extern și trebuie păstrat la temperatura camerei (până la 25°C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Ingrediente
Unt de Corp Bliss OrganicBeau – Experimentează Bucuria Pielii Catifelate și Parfumate Cu untul de corp Bliss OrganicBeau, nu doar îngrijești pielea, ci o răsfeți cu o experiență luxoasă. Acest produs este certificat organic, iar formula sa îmbină natura și parfumul într-un elixir al frumuseții. Ingrediente Organice de Încredere Untul de corp Bliss este creat din ingrediente organice pure, inclusiv unt de shea, ulei de migdale și ulei de cocos, pentru a oferi pielii tale hrănirea profundă de care are nevoie. Protejează și hidratează pielea, lăsând-o să strălucească în toată splendoarea sa. Textura Catifelată și Delicată La atingere, această cremă hidratantă se transformă într-o textură catifelată și ușor de întins, astfel că aplicarea este o plăcere. Îți vei simți pielea moale și mătăsoasă ca niciodată înainte. Parfum Oriental de Magnolie și Vanilie Aroma sa orientală de magnolie și vanilie este un adevărat deliciu pentru simțurile tale. Fiecare aplicare devine un moment de răsfăț, transformând rutina de îngrijire a pielii într-o experiență de lux.
Unt de corp BLISS OrganicBeauUnt de corp BLISS OrganicBeau
100 lei