Ulei de corp cu galbenele BABY WELEDA

Ulei de corp cu galbenele BABY WELEDA -Produs Certificat Organic

48 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Ulei de corp cu galbenele BABY WELEDA

Ulei de corp cu gălbenele de la WELEDA  fără parfum pentru pielea delicată a bebelușilor este o alegere simplă și naturală pentru îngrijirea pielii bebelușului tău. Acesta conține doar două ingrediente organice, pure și proaspete, similare cu pielea bebelușului.

 

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Pielea delicată a bebelușului tău are nevoie de intervenții minime pentru a deveni un scut protector natural pe tot parcursul vieții. Cu acest ulei, poți trata pielea uscată sau iritată, curăța fundulețele sau relaxa bebelușul cu un masaj calmant. Acesta este una dintre cele mai simple și mai eficiente rețete de îngrijire. Ingredientele principale ale acestui ulei sunt uleiul ușor de susan organic și extractul de gălbenele organic. Aceste ingrediente înmoaie, încălzesc, calmează și relaxează pielea bebelușului tău. Produsul este testat dermatologic și este foarte prietenos cu pielea, recomandat chiar și pentru pielea foarte sensibilă. Nu conține conservanți, parfumuri și coloranți sintetici sau materii prime provenite din uleiuri minerale. Uleiul de gălbenele poate fi utilizat pentru a curăța fundulețul bebelușului prin adăugarea câtorva picături pe un material umed sau o bucată de vată. Pentru a utiliza acest ulei pentru masaj, se aplică o cantitate mică în palme și se masează întreg corpul bebelușului cu mișcări circulare. Aceste tehnici de masaj ajută copilul să se familiarizeze cu conturul corpului său.
Mod de utilizare
La schimbatul scutecului, poţi adăuga câteva picături de ulei de gălbenele pe un material umed sau o bucată de vată pentru a curăţa funduleţul. Se aplică o cantitate mică de ulei de gălbenele în palme şi se masează întreg corpul bebeluşului cu mişcări circulare. Tehnicile de masaj ajută copilul să se familiarizeze cu conturul corpului său. Recomandat pentru îngrijirea zilnică, după baie sau ca ulei de masaj.
Ingrediente
Ingrediente: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract. Ingrediente principale: susan, galbenele
Ulei de corp cu galbenele BABY WELEDAUlei de corp cu galbenele BABY WELEDA
48 lei