Set cadou cosmetice pentru femei

Set cadouri produse cosmetice pentru femei THE ICONS MADARA

 

 

79 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:

Stoc epuizat

Seturi cadou femei THE ICONS MADARA

Set cadou THE ICONS Mádara si poți avea cel mai bun start într-un ritual bun de îngrijire, fie că încerci produsele în combinație sau pe rând, în funcție de nevoile tale.
Setul este compus din patru produse, fiecare cu beneficiile sale unice: Apă micelara 50ml, AHA PEEL Mască Peeling pentru Strălucire  17ml, SOS HYDRA Cremă Rehidratantă 20ml, CC CREAM Anti-Pollution SPF15 15ml.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Apă Micelară (50ml): Formulată cu acid hialuronic și distinsă cu premii, această apă micelară îndepărtează machiajul și impuritățile într-un singur pas, fără a afecta bariera naturală de protecție a pielii. AHA PEEL Mască Peeling pentru Strălucire (17ml): Best-seller Mádara, această mască peeling exfoliază cu blândețe, netezește tenul și oferă strălucire. Conține 5% acid lactic hidratant care redă tenului luminozitatea. Se aplică pentru 3-10 minute și apoi se clătește. SOS HYDRA Cremă Rehidratantă (20ml): Numărul 1 printre cremele hidratante Mádara, această cremă oferă un tratament de rehidratare intensivă și protecție, susținând și fortificând bariera naturală de protecție a pielii. Se poate folosi dimineața și seara. CC CREAM Anti-Pollution SPF15, Nuanța Medium (15ml): Această cremă CC uniformizează tonul pielii, oferă protecție solară minerală UVA/UVB, protecție anti-poluare și împotriva luminii albastre – totul într-un singur pas. Toate produsele cosmetice organice MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, conservanți sintetici, uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente sintetice și sunt certificate Ecocert. Setul THE ICONS Mádara este perfect pentru a testa sau a lua cu tine în călătorii, astfel încât să poți avea întotdeauna grijă de pielea ta într-un mod natural și eficient.
Mod de utilizare
Aplicați Apa micelară pe un disc de bumbac și curățați tenul de impurități și machiaj. Nu necesita clatire. Aplicați o cantitate suficientă din masca peeling AHA pe pielea curată, evitand zona ochilor și buzelor. Lăsați să acționeze timp de 3-10 minute, apoi clătiți cu apă caldă și uscați fața cu un prosop curat. Aplicați SOS HYDRA Cremă rehidratantă pe față și masati usor până când produsul este complet absorbit. Aplicați o cantitate mică din CC CREAM anti-pollution SPF15 pe fața curată, uniformizați în mod egal pe față. Poate fi utilizat singur sau sub fondul de ten. Este important să țineți cont de nevoile pielii dumneavoastră și să ajustați utilizarea acestor produse în consecință. De exemplu, puteți să utilizați crema hidratantă SOS HYDRA și CC CREAM anti-pollution SPF15 dimineața și să folosiți masca AHA Peel înainte de culcare.
Ingrediente
Produsele cosmetice organice MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice. Certificate Ecocert.