Ser antiacneic ACNE Roll On MADARA

Ser antiacneic ACNE Roll On MADARA-Produs certificat organic

70 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Tip ten

Ser antiacneic ACNE Roll On MADARA

Tratament antiacnee prin ACNE Roll on de la Madara. Este soluția perfectă pentru un ten cu exces de sebum, pori astupați, coșuri frecvente și puncte negre. Acestea sunt produse organice, unice și create cu ajutorul biotehnologiei și celulelor stem, care tratează intensiv imperfecțiunile oricărui tip de ten – de la cel gras, cu probleme și tendințe acneice, până la cel uscat, cu apariții ocazionale de coșuri.
Cu ajutorul produselor ACNE, vei avea un ten mai curat în doar 30 de zile. Testate dermatologic și certificate naturale și vegane, aceste produse sunt recomandate pentru adolescenți și adulți cu acnee ușoară spre moderată.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Cu ajutorul produselor ACNE, vei avea un ten mai curat în doar 30 de zile. Testate dermatologic și certificate naturale și vegane, aceste produse sunt recomandate pentru adolescenți și adulți cu acnee ușoară spre moderată. ACNE ACUTE SPOT ROLL-ON este o emulsie ultra concentrată pe bază de acid salicilic și celule stem din ienupăr, care ține sub control coșurile și impuritățile tenului. Formula sa unică, cu celule stem vegetale cu proprietăți antimicrobiene și acid salicilic, calmează inflamațiile și reduce apariția coșurilor. În combinație cu ACNE INTENSE BLEMISH & PORE Tratament intensiv, vei obține rezultate spectaculoase pentru un ten mai curat. Folosind roll-on-ul direct pe coșuri și aplicând crema tratament în strat subțire pe zonele cu probleme dimineața și seara, vei avea un ten mai curat și mai sănătos. Curățarea tenului se poate face cu ACNE SEBUM CONTROL gel facial de curățare, care îți va ajuta să elimini excesul de sebum și să preveniți apariția impurităților. Rezultatele sunt reale, confirmate de un test dermatologic în care 90% dintre participanți ar recomanda mai departe produsele ACNE de la Madara, iar 77% confirmă un ten mai curat. În plus, 69% spun că tenul are un aspect mai puțin uleios, iar 43% confirmă reducerea comedoanelor. În concluzie, dacă vrei să ai un ten mai curat și sănătos, produsele ACNE de la Madara sunt alegerea perfectă pentru tine!
Mod de utilizare
Acnee ușoară spre moderată? Pasul 1 – se aplică roll-on-ul direct pe coșuri Pasul 2 – se continuă cu crema tratament în strat subțire pe zonele cu probleme dimineața și seara Iar curățarea tenului se poate face cu ACNE SEBUM CONTROL gel facial de curățare. Testat dermatologic*. Rezultate reale. 90% dintre participanți ar recomanda mai departe produsele ACNE de la Madara 77% confirmă un ten mai curat 69% spun că tenul are un aspect mai puțin uleios 43% confirmă reducerea comedoanelor; *test dermatologic, 30 participanți cu ten acneic 4 săptămâni de folosire în combinație cu ACNE INTENSE BLEMISH & PORE tratament intensiv;
Ingrediente
Alcohol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Salicylic Acid, Ilex Paraguariensis (Mate) Leaf Extract*, Aqua/Water, Potassium Hydroxide, Cetraria Islandica (Iceland Moss) Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Juniperus Communis (Juniper) Callus Culture Extract. *ingrediente din agricultura biologica
Ser antiacneic ACNE Roll On MADARASer antiacneic ACNE Roll On MADARA
70 lei