Politica de retur

Dreptul de retragere din contract:

« Retragerea din contract » se referă la dreptul dvs legal de a renunța la comandă plasată prin efectuarea unui retur de marfă. Acest aspect este reglementat prin legislația în vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Puteți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare pe care le gășiți mai jos:

Returul se poate face în interval de 14 de zile lucrătoare de la dată la care ați intrat în posesia comenzii fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere și este GRATUIT. 

În acest caz, va rugăm să urmați pașii de mai jos:

  1. Să ne aduceți la cunoștință  decizia dvs, , va rugăm să îl trimiteți în atenția echipei Organicbeau la adresa info@organicbeau. Organicbeau va confirmA Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.
  2. Echipa OrganicBeau va trimite curierul la adresa indicată de dumneavoastră pentru a ridică coletul. În acest caz costul aferent transpontului este GRATUIT. Dacă doriți să trimiteți returul cu un alt serviciu de curierat, curier cu care OrganicBeau nu are relații comerciale, costul de transport va fi suportat de dumneavoastră.
  3. După ajungerea coletului la depozitul OrganicBeau, se va face recepția și se va verifică dacă au fost îndeplinite condițiile de retur de mai jos sau pe care le găsiți stipulate Termeni si conditii 
  4. Odată verificat și acceptat returul se va procesa conform prin returnare contravaloare.

Clientul se obligă să returneze produsele către OrganicBeau într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa: Aleea Lunca Moldovei, nr.1, bl. B4, Sector3, București, Cod Postal 032717  împreună cu formularul de retur completat și avizul de însoțire al mărfii în care ați marcat produsele pe care le returnați.