Masca de fata hidratanta VITAMIN COCKTAIL MOSSA

Masca hidratare fata VITAMIN COCKTAIL MOSSA -Produs Certificat Organic

75 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Tip ten

, , ,

Masca pentru fata hidratanta VITAMIN COCKTAIL MOSSA

Transformă-ți tenul obosit și mat cu această cremă de noapte și mască multi-use energizantă! Cu o textură catifelată, aceasta conține acid hialuronic și antioxidanți care amplifică fermitatea și previn îmbătrânirea pielii, iar extractul de cătină albă și zmeură conferă hidratare și energie, redându-i vitalitatea.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Hidratare: Formula cremoasă, cu conținutul său de acid hialuronic și antioxidanți, ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii, prevenind astfel uscarea și matifierea acesteia. Revitalizare: Extractul de cătină albă și uleiul din semințe de zmeură potențează vitalitatea pielii, conferindu-i energie și strălucire. Fermitate: Acidul hialuronic amplifică fermitatea pielii, contribuind astfel la diminuarea aspectului de piele lăsată sau îmbătrânită. Protecție: Conținutul de antioxidanți ajută la protejarea pielii de stresul oxidativ și efectele nocive ale factorilor externi precum poluarea, lumina UV sau fumul de țigară. Anti-îmbătrânire: Extractul de cătină albă este o resursă bogată de omega 7, vitamine E și A, precum și legendara SOD (enzima superoxid dismutaza), iar uleiul din semințe de zmeură conține acizi grași esențiali și compuși antioxidanți, ambele având efecte benefice în direcția diminuării efectelor stresului oxidativ și îmbătrânirii pielii.
Mod de utilizare
Crema multi-use poate fi utilizată atât ca o cremă de noapte, aplicată într-un strat subțire pe pielea curată și lăsată să acționeze peste noapte, cât și ca o mască, aplicată într-un strat generos pe pielea curată, lăsată să acționeze timp de 20 de minute și clătită ulterior. Aceasta este o cremă bio 2 în 1, testată și certificată dermatologic, fără parfum, recomandată pentru toate tipurile de ten. Produsele MOSSA conțin extracte din fructe de pădure provenite din țările nordice, care au un puternic efect antioxidant, sunt bogate în vitamine și ingrediente active pe care pielea le recunoaște și le înțelege. Toate produsele MOSSA sunt testate dermatologic și sunt certificate bio conform standardului internațional ECOCERT. Inainte de utilizare testeaza produsul pe o suprafata mica de piele .
Ingrediente
Masca de fata hidratanta VITAMIN COCKTAIL MOSSAMasca de fata hidratanta VITAMIN COCKTAIL MOSSA
75 lei