Gel sprancene si gene MADARA

Gel sprancene si gene MADARA GROW & FIX Booster-Certificat Organic

135 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Gel sprancene si gene MADARA GROW & FIX Booster

Ser cu cu dublă acțiune:

1. Efect instantaneu de modelare, amplificare și fixare

2. Stimulează creșterea genelor și sprâncenelor

Bogat în peptide, cofeină, biopolimeri naturali și extract de ciupercă nordică chanterelle (gălbior) care stimulează creșterea părului, acest ser cu acțiune dublă reîncarcă sprâncenele și genele cu volum, oferind alungire, strălucire, un aspect mai bogat, mai îndrăzneț și mai sănătos.

Modelează și aranjează sprâncenele pentru un look îmblânzit sau chiar rebel.

Formula cu active stimulatoare a serului (chanterelle, cofeină) ajută la întărirea foliculilor și asigură condiții optime pentru creșterea genelor și sprâncenelor mai puternice, mai strălucitoare și cu aspect mai sănătos.

71% de persoane spun că sprâncenele lor par mai dese*
88% de persoane ar recomanda produsul unui prieten**

* Studiu in vivo controlat cu placebo, cu 14 voluntari, timp de 4 săptămâni de utilizare.
** Studiu in vivo controlat cu placebo, cu 16 voluntari, timp de 4 săptămâni de utilizare

 

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Bogat în peptide, cofeină, biopolimeri naturali și extract de ciupercă nordică chanterelle (gălbior) care stimulează creșterea părului, acest ser cu acțiune dublă reîncarcă sprâncenele și genele cu volum, oferind alungire, strălucire, un aspect mai bogat, mai îndrăzneț și mai sănătos. Modelează și aranjează sprâncenele pentru un look îmblânzit sau chiar rebel.
Mod de utilizare
Mod de utilizare: Serul se poate folosi pentru stimularea creșterii sprâncenelor și genelor, conturare și un plus de strălucire. Aplicați pe sprâncene sau gene ca atare sau folosiți drept touch final în machiajul sprâncenelor pentru a menține firele de păr ordonate întreaga zi. A se agita înainte de utilizare. MAI MULTE DESPRE Cuminte sau rebel? Aplicat ca pas final în machiajul sprâncenelor, serul va menține firele de păr ordonate pe durata întregii zile. Și poate crea atât un look clasic cât și unul rebel, după preferințe sau dispoziție! Tratament cu acțiune multiplă hrănește și întărește susține creșterea firelor de păr dă formă, aranjează și îngrijește Datorită formulei ușoare și a uscării rapide a texturii de gel, boosterul este simplu de utilizat atât ca ser zilnic pentru gene și sprâncene, cât și pe post de styling. Este potrivit pentru ea și pentru el. Ghid de make-up pentru sprâncene Pasul 1: Pieptănare Pieptănați sprâncenele cu capătul în spirală al periei cu dublu aplicator Precision Brush de la Madara. Truc: îndoiți peria în spirală pentru cel mai potrivit unghi. Pasul 2: Styling Utilizați pomada pentru sprâncene Brow Pomade Madara pentru a defini și modela sprâncenele. Pont PRO: utilizați anticearcănul The Concealer Madara, nuanța potrivită tonului pielii voastre, pentru a corecta orice mici greșeli și/sau alegeți un ton mai deschis pentru a evidenția arcadele, adăugând un efect de supradimensionare. Pasul 3: Fixare După crearea aspectului dorit, modelați-vă și fixați-vă firele de păr folosind booster-ul pentru gene și sprâncene Grow & Fix. Așteptați un minut să se usuce și – voilà! Formulă certificată natural Extractul de ciupercă nordică oferă vitamine din seria B, peptidele cresc volumul, hialuronatul de sodiu menține o hidratare sănătoasă iar bio-polimerii asigură o rezistență de lungă durată. Testat oftalmologic. Ingrediente puternice Formula cu active stimulatoare a serului (chanterelle, cofeină) ajută la întărirea foliculilor și asigură condiții optime pentru creșterea genelor și sprâncenelor mai puternice, mai strălucitoare și cu aspect mai sănătos. 71% de persoane spun că sprâncenele lor par mai dese* 88% de persoane ar recomanda produsul unui prieten** * Studiu in vivo controlat cu placebo, cu 14 voluntari, timp de 4 săptămâni de utilizare. ** Studiu in vivo controlat cu placebo, cu 16 voluntari, timp de 4 săptămâni de utilizare
Ingrediente
Formula cu active stimulatoare a serului (chanterelle, cofeină) ajută la întărirea foliculilor și asigură condiții optime pentru creșterea genelor și sprâncenelor mai puternice, mai strălucitoare și cu aspect mai sănătos. 71% de persoane spun că sprâncenele lor par mai dese* 88% de persoane ar recomanda produsul unui prieten** * Studiu in vivo controlat cu placebo, cu 14 voluntari, timp de 4 săptămâni de utilizare. ** Studiu in vivo controlat cu placebo, cu 16 voluntari, timp de 4 săptămâni de utilizare Ingrediente: AQUA; CANTHARELLUS CIBARIUS (CHANTERELLE) EXTRACT*; PULLULAN; GLYCERIN**; PISUM SATIVUM PEPTIDE; SORBITOL; URTICA DIOICA (NETTLE) LEAF EXTRACT*; ZINC PCA; SCLEROTIA GUM; CAFFEINE; SODIUM LEVULINATE; ACACIA SENEGAL GUM; SODIUM BENZOATE; POTASSIUM HYDROXIDE; HEXAPEPTIDE-11; TREHALOSE; LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE; SODIUM PHYTATE; POTASSIUM SORBATE; SODIUM HYALURONATE. *ingrediente din agricultura biologica. **realizat cu ingrediente organice. Ingrediente principale: cofeina, vegan
Gel sprancene si gene MADARAGel sprancene si gene MADARA
135 lei