Crema hidratanta de noapte TIME MIRACLE MADARA

Crema de noapte TIME MIRACLE MADARA-Certificat Organic

249 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Cantitate

Tip ten

Crema de noapte TIME MIRACLE MADARA

Bucură-te de un ten mai fin, mai odihnit și mai radios cu crema de noapte nutritivă și bogată, cu o absorbție rapidă în piele. Această cremă hidratantă, concepută pentru a activa procesul natural de regenerare celulară și pentru a susține refacerea colagenului și a fibrelor de elastină, are la bază formula inovatoare MÁDARA CELL REPAIR BIO-COMPLEX, suc revitalizant de mesteacăn și zero apă.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Folosind ingrediente naturale și active puternic anti-oxidante, formula noastră captează puterile a 7 ingrediente prețioase: cătină, trifoi roșu, afine, sânziene, crețișoară, castane și coada calului. Toate acestea sunt cultivate organic în flora nordică și sunt combinate pentru a susține regenerarea celulară și pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Folosind produsele noastre anti-aging cu COMPLEXUL BIO DE REGENERARE CELULARĂ dezvoltat în laboratoarele Madara, poți experimenta efectele vizibile de netezire a ridurilor și de întinerire a tenului. Încetinind procesul de îmbătrânire și susținând regenerarea celulară, crema noastră oferă pielii tale un aspect mai fin, mai odihnit și mai radios.
Mod de utilizare
Pentru a beneficia de efectele sale puternice anti-aging și de hidratare intensă, aplică crema seara pe pielea curată și bucură-te de o piele mai fină, un ten odihnit și radios, indiferent de tipul tău de ten. Descoperă secretul unui ritual autentic de îngrijire organică anti-aging cu produsele cosmetice bio MÁDARA, create fără parfumuri sintetice, conservanți sintetici, uleiuri minerale sau alte ingrediente sintetice.
Ingrediente
Crema hidratanta de noapte TIME MIRACLE MADARACrema hidratanta de noapte TIME MIRACLE MADARA
249 lei