Apa micelara de trandafiri Make Me Bio

Apa micelara de trandafiri Make Me Bio-Produs Certificat Organic

49 lei

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:

Stoc epuizat

Cantitate

Apa micelara de trandafiri Make Me Bio

Dacă îți dorești o piele curată, fără urme de machiaj sau impurități, îți recomand cu încredere apa micelara de trandafiri  Garden Roses! Această apă micelară curăță delicat și în profunzime pielea sensibilă, îndepărtând excesul de sebum, machiajul și murdăria acumulată în timpul zilei. Iar mirosul de trandafiri provine exclusiv din ingrediente active și naturale, astfel încât să te poți bucura de o experiență autentică.

Beneficii, Mod de utilizare, Ingrediente
Beneficii
Beneficiile utilizării acestui produs sunt nenumărate! Nu numai că îți va curăța pielea în profunzime, dar formula sa delicată și hidratantă îți va proteja pielea sensibilă. În plus, ingredientele active din compoziția sa naturală îți vor oferi o experiență senzorială unică, cu un miros subtil și plăcut.
Mod de utilizare
Aplică produsul pe o dischetă de bumbac și masează ușor pielea până când machiajul și impuritățile sunt îndepărtate în totalitate
Ingrediente
Aqua, Apa de flori de trandafir Damascena1, Glicerina, Polyglyceryl-4 Caprate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citronellol2, Geraniol2. Aceste ingrediente active din compoziția noastră naturală îți vor oferi o îngrijire delicată și eficientă, cu proprietăți hidratante, calmante și antiinflamatoare.